Home

Opslag

Opslagloodsen Opslagruimte
Opslag van inboedels / meubels
Nobbe verhuizingen beschikt over grote opslagloodsen. U kunt gebruik maken van deze loodsen als u bijvoorbeeld uw huis eerder op moet leveren of als u een periode naar het buitenland gaat. Wij kunnen voor onbepaalde tijd uw inboedel / meubels in opslag nemen. Voor verhuizingen via opslag maken wij gebruik van houten containers. Hierin worden alle meubels en dozen zorgvuldig ingeladen en goed beschermd verpakt. De containers worden met een zware vorkheftruck geladen en gelost uit de verhuiswagen en opgeslagen in onze verwarmde, geconditioneerde en elektronisch beveiligde opslagloodsen.
 
Doe-het-zelf (self-store)
Mocht u spullen op willen slaan maar deze zelf willen vervoeren van en naar onze opslagloods (self store), dan kunt u ook zelf de spullen plaatsen in de opslagcontainers.
Archief opslag
Nobbe verhuizingen beschikt over speciale archiefrolkasten waar bedrijven en instellingen een aantal meters kunnen huren om het archief buiten de deur op te laten slaan. Dit tegen een redelijk tarief in verhouding tot dure vierkante meters in een kantoorpand. Het beheer en onderhoud van het archief kan aan Nobbe Verhuizers uit worden besteed. Tevens is het mogelijk om op afspraak zelf werkzaamheden te verrichten in het archief.


© 2013 - 2023 Nobbe Verhuizingen BV | Realisatie: Sybit Software Op Maat