Home

Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen
Nobbe verhuizingen kan inboedelverhuizingen geheel compleet verzorgen inclusief het verpakken van glaswerk en servieswerk, boeken, kleding, enzovoort. Als u dit zelf zou willen uitvoeren, krijgt u van ons vroegtijdig voldoende verhuisdozen en benodigd materiaal geleverd. De verhuizingen worden uitgevoerd met volledig luchtgeveerde verhuiswagens, die voorzien zijn van alle mogelijke hulp- en beschermmiddelen waaronder speciaal verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld de televisie, stereo-installatie, computer, schilderijen, matrassen, hangkleding, banken, fauteuils, eethoekstoelen, enzovoort. Kortom alle kwetsbare spullen gaan goed verpakt de verhuiswagen in. Voor vervoer van muziekinstrumenten beschikken wij over grote beschermhoezen en speciaal rollend materieel om het transport zonder slag of stoot te laten verlopen.
Ladderlift verhuizingen
Als er verhuisd moet worden van of naar een etage wordt een ladderlift gebruikt (indien mogelijk) om zo gemakkelijk en snel te kunnen laden en lossen. Als er via de huislift verhuisd dient te worden dan gebruiken wij daarvoor allerlei karretjes en speciaal gereedschap om het zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Verder kan Nobbe verhuizingen grote meubelstukken voor u demonteren en monteren zodat alles gelijk na de verhuizing weer keurig staat en gelijk gebruiksklaar is. Om uw huis en vloerbedekking te beschermen maken wij gebruik van inloopmatten en brengen op kwetsbare punten bescherming aan om verhuisschade te voorkomen.
 

  Klik hier voor de algemene verzekeringsvoorwaarden voor particuliere verhuisgoederen© 2013 - 2024 Nobbe Verhuizingen BV | Realisatie: Sybit Software Op Maat